w ogole te ceny poszly do gory i to mocno- co do cen poczatkowych, srednio sie oplaca kupowac te zestawy, ze stanow za 600 jest prawie komplet na tyl i przod.. a nie na sam przod czy tyl
O cholera faktycznie! Od września ceny podrożały o co najmniej 40%! Wtedy tulejka stabilizatora 19 złotych, obecnie 29. Tulejka wewnętrzna wahacza przedniego 24 złote kosztowała teraz 35 i tak dalej Chyba jednak zrezygnuję z zakupu.
Mój były CRX http://honda-crx.info/viewtopic.php?f=17&t=54008&p=500719
turbo dziura zostala stworzona by dac szanse V8
sprzedam: - lsd s80 -500zl, osprzet b18c4 i b16a2
- dol k24 - 1500zl
- ek4 anglik na czesci
- walki stage1 do k
Zrobiłem małe podsumowanie. W pudełku energy suspension za 670-680 zł otrzymujemy:
- gumki do drążka zmiany biegów
- komplet gumek razem ze śrubką do stabilizatora przedniego
- gumki drążka reakcyjnego
- komplet tulejek do wahaczy przednich (góra i dół) i tylnych poprzecznych
- chyba duże cukierki
[taki zestaw jak wyżej na bikopur kosztuje dokładnie 816,50 zł - nie wiem czy są duże cukierki, jeśli nie ma to cena jest 638,50 zł]
- gumki na końcówki drążków i sworznie
- tulejki do przekładni
- gumki do stabilizatora na tył
- nie wiem co z małymi cukierkami na tył
Nie jestem pewien czy czegoś nie przegapiłem.
Mój były CRX http://honda-crx.info/viewtopic.php?f=17&t=54008&p=500719
no bikopur chyba sobie strzela w kolano... i albo znowu obniza ceny albo klienci sie szybko zorientuja, ze te ceny sa z kosmosu...
ja jestem chetny na komplet ES - wyplata ok 15-tego, wiec sie pospieszcie z dzialaniem, zebym wszystkiego nie rozwalil gdzies
[ Dodano: 2010-04-03, 04:29 ]
ppiotrek napisał(a):W pudełku energy suspension za 670-680 zł otrzymujemy:
czemu akurat za tyle? na ebayu sa po 140$ nawet, wiec to jest 400-450 zl + moze 100 za przesylke, to nawet za 550 by sie udalo, a przy zamowieniu grupowym u producenta moze by sie udalo jakos ponizej tych 140$ zejsc?
[ Dodano: 2010-04-03, 04:36 ] przeczytalem tez na innym forum, ze przy poliuretanie daje sie mocno we znaki skrzypienie po jakims czasie? rzeczywiscie tak jest?
Wszystkim mozna przedstawic swoja milosc do CRX'a - napis w avatarze zrobiony jest ze zuzytych wykalaczek