turbo dziura zostala stworzona by dac szanse V8
sprzedam: - lsd s80 -500zl, osprzet b18c4 i b16a2
- dol k24 - 1500zl
- ek4 anglik na czesci
- walki stage1 do k
zakladał ktos poliuretany na przednie górne wachacze do ed9?> same tulejki idzie wyprasowac i załozyc gumki ale gumki mają za duze kołnieze i nie wchodza w wachacze mozna te kołnieze troche przyciac czy są jakies inne sposoby...
zastanawiam sie nad zakupem takiego zestawu http://www.energysuspensionparts.com/pr ... d=16.18102 co o tym myslicie? jest tam jeszcze opcja dokupienia dodatkowych elementow, moze orientujecie sie co to jest i czy warto no i czy jest to dobra oferta w porownaniu do bikopura?
Darek K, zestaw ES wychodzi tyle co w bikopurze sam przód lub tył przy obecnych cenach a jest lepszej jakości. U mnie ES już 15000km upalam po ulicy i na torze i przy rozebraniu po sezonie zawiasu nie zauważyłem jeszcze żadnych śladów zużycia
Jeżeli jest to duży zestaw to nie ma tam wszystkiego. Kupiłem taki i na tyle brakuje gum staba i jego mocowań oraz gum whacza tego co jest przed dużym cukierkiem. Z przodu brakuje tych gumek obejmujących stabilizator a reszta wydaje sie być kompletna.
mam już cały zestaw na tył i przód ,powoli działam i takie pytanie na tył te duże cukierki i małe cukierki są już gotowe tz mają metalowe tuleje na zewnątrz i w środku też , jak się to montuje w wahacze ? trzeba wybić metalową tuleje z wahacza i wbić całego cukierka czy tylko gumę wypalić i go wbić ?