pomocy...
pomocy...
(

volvox napisał(a):To ja sie podepne z pytaniem, u mnie telepie kierownica mocno przy hamowaniu z predkosci powyzej 100km/h, nawet jak delikatnie na hamulec naciskam. Przy nizszych predkosciach telepanie praktyczne niewyczuwalne; do tego przy hamowaniu przy b.niskich predkosciach kiedy hamulce zaczynaja piszczec robia to "niejednostajnie" (hamulec caly czas wcisniety z taka sama sila), jaka moze byc tego przyczyna? krzywe tarcze?
[ Dodano: 2008-04-29, 15:28 ]
To ja sie podepne z pytaniem, u mnie telepie kierownica mocno przy hamowaniu z predkosci powyzej 100km/h, nawet jak delikatnie na hamulec naciskam. Przy nizszych predkosciach telepanie praktyczne niewyczuwalne; do tego przy hamowaniu przy b.niskich predkosciach kiedy hamulce zaczynaja piszczec robia to "niejednostajnie" (hamulec caly czas wcisniety z taka sama sila), jaka moze byc tego przyczyna? krzywe tarcze?
także proszę o pomoc 
(tomz napisał(a):na tarcze ? to ja dodam, że też mam nowe tarcze i klocki... ścierają się dobrze...tarcze wyglądają tak jak powinny..i żaden mechanik też nie wie co tokoła wyważone, zbieżność ustawione i dupa
,,
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 1 gość