do crxa z tych tańszych jest taka z łapami w półksiężycu
sprzedaj ją i zamów inną bo ta nie podejdzie no chyba żebyś nawiercał łapy ale to bez sensu
acha taka rada zamów do civica 4g DX ona podejdzie i koszt 95zł a nie 125zł oni se liczą 30zł więcej za to że to nazwa CRX
miałem tą samą sytuacje i jestem w temacie 
Załóż odwrotnie to będzie pasować, właśnie po to są takie dziwne mocowania, żeby ją oddalić od zbiorniczka na płyn hamulcowy. A tak swoją drogą jak masz betonowy zawias to jej nie zakładaj bo po pierwszej szybszej jeździe po dziurach pęknie tam gdzie wchodzą gwinty...
Swistak napisał(a):jak masz betonowy zawias to jej nie zakładaj bo po pierwszej szybszej jeździe po dziurach pęknie tam gdzie wchodzą gwinty...
u mnie w del Solu megan racing też pękła dokładnie tam, gdzie gwint, tylna dolna - to jest jedna chwała te wszystkie rozpórki, jak teraz sobie porównałem do seryjnych rozpórek z ITRa to łohoho w ogóle z czym do ludzi... A najlepsze są ebayowe c pillary - jedziesz i słyszysz jak ci zgrzypi za głową, wrażenie jakby zaraz się miała rozerwać i wbić przez ucho 

pirul napisał(a):Swistak napisał(a):jak masz betonowy zawias to jej nie zakładaj bo po pierwszej szybszej jeździe po dziurach pęknie tam gdzie wchodzą gwinty...
I to ma usztywniać budęu mnie w del Solu megan racing też pękła dokładnie tam, gdzie gwint, tylna dolna - to jest jedna chwała te wszystkie rozpórki, jak teraz sobie porównałem do seryjnych rozpórek z ITRa to łohoho w ogóle z czym do ludzi... A najlepsze są ebayowe c pillary - jedziesz i słyszysz jak ci zgrzypi za głową, wrażenie jakby zaraz się miała rozerwać i wbić przez ucho
tak sie zastanawialem jak to do sola przelozyc..Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 1 gość