Witam na przyszly miesiac zamierzam wsadzic poliuretan na cale auto i teraz pytanie czy ktos ma dojscie aby kupic taniej w olkuszu zestaw pod ed9 kosztuje 800 zl , ale wiem ze mozna bylo kupic taniej w granicach 650 zl ktos jeszcze ogarnia ta sprawe czy zamawiac pezposrednio z Olkusza
moje poli z olkusza nie sa wcale miekkie ;] pamietaj ze bmw jest sporo ciezsze od naszych hond a material ten sam i czerwone poli w bmw bedzie bardziej pracowac niz w lekkiej hondzie. u mnie jest ok. zarowno czerwony jak i zolty.
mam olkuszowskie tylko bez duzych cukierkow bo te wstawiam oemowe. wszystko kupowane przez Golema
Ja ze swojej strony mogę polecić poli Energy Suspension...
Pierwsze tuleje wymieniłem po 4 i 6 latach (przednie górne wahacze) - jeżdżę crxem cały rok (w zimie również). Reszta działa pięknie i bez luzów do dziś.
Zamienniki tych tuleji kupiłem od strongflexa bo dla mnie te olkuszowe nie wyglądają pro, poza tym ich obsługa sklepu pozostawia wiele do życzenia (ale to tylko moje odczucia). Zobaczymy ile wytrzyma strongflex.
Zawias na poliuretanie Strongflex-a sprawdzałem na szarpakach po trzech latach i nie ma luzów. CRX latał też na torze ,.Czerwone poli z Olkusza też już widziałem jak pływa i staram ię tego nie montować.