ja mam to samoqba_21 napisał(a):tak, jak otwierasz auto od pasarzera to drzwi od kierowcy są dalej zamknięte a jak otwierasz od kierowcy to i od pasarzera też sie otwierają, przynajmniej ja tak mam
tym samym silownik normalnie jestender2501 napisał(a):Chciałybm ci tylko zwrócić uwagę, że o ile się nie mylę, siłownik od zamka drzwi jest tylko po stronie pasazera (bo stronę kierowcy odmykasz kluczykiem), więc dodatkowo musisz jeszcze dołożyć sobie siłownik po stronie kierowcy jeżelu chcesz otwierac z pilota całe auto. No chyba że źle gadam, to mnie poprawcie.

dobra a jak zrobić by sie otwierało z obu stron jedne i drógie drzwi?? da sie jakoś oba ustawić jako master??LineeK napisał(a):silownik jest tez po stronie kierowcy, czyli są dwa - tyle ze ten pierwszy jest ustawiony jako master a pasazera jest slave - dlatego ten drugi nie obsluguje drzwi kierowcy.
qba_21 napisał(a):dobra a jak zrobić by sie otwierało z obu stron jedne i drógie drzwi?? da sie jakoś oba ustawić jako master??LineeK napisał(a):silownik jest tez po stronie kierowcy, czyli są dwa - tyle ze ten pierwszy jest ustawiony jako master a pasazera jest slave - dlatego ten drugi nie obsluguje drzwi kierowcy.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 1 gość