Ma ktoś licznik od Crx 2 gen Ed po 90 roku znaczy sie juz ten z okrągłą pokrywą .. Mogli byscie zrobić mi fotke tyłu takiego licznika a nawet jezeli mozna to pytanie takie czy bez problemu mozna zamienić do starszego typu włozyć ten nowszy licznik ..?? obudowa pasuje jezeli ma ktoś taki na zbyciu ... w dobrej cenie i nie tuningowany to chetnie sie zakrece Dzieki z Gory
mozna przełożyć ale wtyczka mi niepasowała u mnie... wszystko ładnie pozatym pasuje, a fotki takich liczników masz na stronie głównej tam gdzie jest oipisane czym sie roznią crxy ;] Pozdro
A no ze wkrecić mozna to tak myslałem ale chodzi o wtyczki ... czy jest jakiś wielki problem przełozyć wtyczki i uruchomić cały zestaw no i chodzi mi dokładnie o zdjecia od tyłu .. własnie chodzi mi o kostki czy sie roznią i czy mozna je przełozyć ...
trzeba przerobic troche kostki, po kolorach kabli dojdziesz. i mocowanie jest troske inne ale bez tego tez sie da przykrecic, np po zalozeniu przedliftowego i po wlaczeniu dlugich swieci sie check i takie inne smaczki. przerobka kabli i smiga alles gut!