SiR Climat Control w EG2

baza
Forumowicz

SiR Climat Control w EG2

przez baza » 2009-08-12, 00:43

WItam. Chciałbym się dowiedzieć jaka jest szansa wsadzić climat control z SiR'a do EDM EG2 żeby to operowało tak jak należy.Sam panel sterowania i kompletna klima to nie problem jest tego od groma. Teraz tylko kwestia co jeszcze potrzeba bo całość gratów z SiR,a spod deski rozdzielczej nie podejdzie(bo wiadomo kiera z innej strony). Ma ktoś może dojście do jakichś schematów,opisów?Bądź co byle by zbadać czy gra jest warta świeczki. Słyszałem od Polcara że ktoś z forum już to ogarniał.Bardzo bym prosił o jakieś info, bo i tak będę w zimie chciał ząłożyć klime to może by poświęcić trochę więcej czasu i mieć fajny JDM'owy gadżecik.
EG5>EG2>EG2 B16B>EP2 SPORT>CH1 TypeR

tompro
Forumowicz

przez tompro » 2009-08-13, 09:28

Chcesz wrzucić sam klimatronik czy klime też? Co jest w SiR to dokładnie Ci nie powiem, ale myśle, że podobnie jak w pozostałych są takie same czujniki itp. Ja przekładałem całe CC z Prelude 4 gen. do Civica 5 gen. i śmiga, także wszystko się da. Najlepiej poszukaj schemat elektryczny zobacz jakie są czujniki i wszystkie wyjmij z SiRa. Nie opłaca się szukać osobno wszystkiego tylko lepiej odrazu cały zestaw kupić. To, że anglik to przy CC nie ma się co przejmować, da się przerobić.