gdzies widziałem rexa z zegarami od ITR ja mam u siebie Jdm Z CTR EK9 i własnie chce zmienic na zegary od ITR czy to ktos z forum miał? i czy wtyki w CTR sa takie same jak w ITR?
Elo, pewnie dostane WARN za post nie na temat, ale cóż... Nie masz tu zbyt przychylnych opinii, głównie z tematu "Oszust EDDY", więc sorki ale najpierw wypadało by załatwić stare sprawy do końca, a nie wpadać z pytaniami jak gdyby nigdy nic... Osobiście interesów z Tobą nie robiłem, więc gó**o mi do tego, niemniej jednak niesmak pozostał. Nie chcę dawać "dobrych rad" bo nimi piekło jest wybrukowane, ale najpierw zamknij stare problemy a później każdy się dogada jak równy z równym. Z mojej strony to tylko takie ostrzeżenie, niemniej jednak nie gwarantuję że nie dostaniesz zjeppki od kogoś starszego... Pozdro.
ja nie jestem starszy, ale uważam tak samo jak kolega wyżej, że najpierw trzeba sprzątnąć syf, który się zostawiło za sobą, a później prosić o wskazówki i rady. pzdr
A co to ma do tego tematu? od czego jest to forum i ten dział? chyba nie od pier.. głupot tylko pisania na temat wiec skoro nie robiłes ze mna zadnego interesu to skad wiesz jak i co? ja nie mam zamiaru płacic po 2 razy za jedna rzecz jezeli ktos z was tak lubi to juz jego sprawa