Ja nic nie polerowałem.Ustawiłem światła po mojemu. Wsadziłem zestaw 4300 czyli białe światło i przez dwa lata nikt mi nawet nie mrugnął że go oślepiam.
Polerowanie szkła nic nie da. To lampa musi być przystosowana do palników ksenonowych, inaczej kontrola policji = zatrzymany dowód, nawet jak będą spryskiwacze. Nie mówiąc już o oślepaniu innych
clk200k, a rączki do dupy przyrosły? Nigdy nie wymieniałeś żarówki że pytasz o takie błache sprawy? Sorry ale ja bym się wstydził zadać takiego pytania na forum, a Ty ostatnio ciągle wyskakujesz z nowym rodzynkiem Ale żebym nie był taki... w mijania i w długich są H4
Clk różnica jest jeżeli chcesz robić profi ksenony z soczewką itd. Wtedy musisz spolerować szkło albo zrobić cleara bo będziesz walił przez te paski na szkle we wszystkie dziwne strony. Chyba, że po prostu chcesz wstawić pseudo ksenona, czyli sam żarnik HID, na gnieździe H4, który oślepia wszystkich naokoło w dodatku policja zaraz ci za niego dowód zabierze. Wtedy polerować szkła nie musisz, a wręcz jest to niewskazane
sebas wymienialem ale dawno nie sposob spamietac czy do auta sa h1 czy h4 nie wspominalem o h7 bo wiedzialem ze te to napewno nie byly.
ale dzis jak wstawialem chlodnice to przyjzalem sie przez szkla i znalazlem odpowiedz na moje pytanie.
powracajac do pytania czy swiatla dlugie te w zderzaku maja regulacje gora dol?
czy tam trzeba tez szkla wymieniac? sa powiedzialbym gladkie