NoCnYMoCnY napisał(a):Nigdy nie wkładałem zamieników zawsze tylko Aso i ciężko mi przesiąść się na coś innego tym bardziej że mam rexa w 90% na oem częściach a ja naprawde nie żałuję na mojego reksia pieniędzy. Należy mu się i na OEM częściach jeszcze nigdy się nie zawiodłem
Czy to nie jest wystarczalny Dowód OEM Kable 13 lat użytkowania mierzony opory.
VS 2 letnie NGK wysrały się..
jeżeli zależy Ci już tak bardzo na 100% jakości i pewności że masz oryginał z ASO to ja bym się nie bawił w inny sposób dystrybucji niż ASO .... choć nie podzielam Twojej opini, że to co w ASO to jakieś mega lepsze 
chwała Ci za to, że tak dużo wydajesz kasy na części, pewnie większość z nas chciałaby mieć tyle środków na remont swoich samochodów - a Ci co nie mają jak ja kupują części za mniejsze pieniądze i też jeżdżą tak samo długo na tych tańszych częściach jak na tych z ASO
grunt to z głową użytkować samochód

NoCnYMoCnY napisał(a):I kolejny docinek górala chcesz za oszczędzić 100 pln nie! chce się dwoiedzieć bo niektórzy ludzie mają dostęp do Aso po tańszych cenach...
Ale skąd wiesz, że ten ktoś rzeczywiście ma dostęp do części ASO? Równie dobrze mógłbym kupić na Alledrogo kable NGK za 120 PLN, dodrukować karteczkę "OEM" i Ci je sprzedać za 270 PLN, czysty zysk
Tak się robi np. z tarczami Brembo, gdzie kupuje się najtańsze zamienniki, wrzuca do kartonika Brembo i sprzedaje na Allegro za 400 PLN
Jak ASO to ASO, lub ew. Intercars, nie ma taniej - bo wtedy nie ma pewności. A przecież chcesz mieć pewność, tak?

NoCnYMoCnY napisał(a):....
A i tak z ciekawości dodam porównanie
Gówno 555 drążki 19 tys wybite.
kąńcówki Aso.. przejechane 51 tys zero luzu
pech? 
NoCnYMoCnY napisał(a):A i tak z ciekawości dodam porównanie
Gówno 555 drążki 19 tys wybite.
kąńcówki Aso.. przejechane 51 tys zero luzu
tylko mowia Ci o realiach jak ktos moze ci zalatwic czesci OEM ktore nawet nie lezaly obok takich.
No nic czyli jednak zostane przy Kemagu w bielsku znowu się wykosztuję. no ale takie życie ale ogulnie chłopaki to dzięki za pogawędkę.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 4 gości