jak już szyber mi trochę wolno chodzi ( muszę poczyścić szyny bo nie konserwowane chyba od nowości
) to co dopiero szyby
dlatego chcę pokombinować z oryginalnymi silnikami i podpiąć je pod siłowniki te które już są :] owszem jeśli ktoś nie ma czasu albo nie lubi czy też nie umie pogrzebać trochę więcej to taki zestaw jest dla niego bomba
tylko też trzeba utrafić bo słyszałem wiele dobrych i złych opini o tych zestawach a sam też widziałem że różnie działają 
Pawlo_j23 napisał(a):bordos, a masz gdzieś fote przełącznikó z tego rovera 620? ja chciałem zamontować przełączniki przy skrzyni biegów tak jak jest w merolach :]
[ Dodano: 2008-02-17, 14:29 ]
Sebastian_O, mnie by chyba denerwowało jakby szyby mi jakoś fes wolno działałyjak już szyber mi trochę wolno chodzi ( muszę poczyścić szyny bo nie konserwowane chyba od nowości
) to co dopiero szyby
dlatego chcę pokombinować z oryginalnymi silnikami i podpiąć je pod siłowniki te które już są :] owszem jeśli ktoś nie ma czasu albo nie lubi czy też nie umie pogrzebać trochę więcej to taki zestaw jest dla niego bomba
tylko też trzeba utrafić bo słyszałem wiele dobrych i złych opini o tych zestawach a sam też widziałem że różnie działają
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 8 gości