pozdrawiam

d15z5 napisał(a):np jaguar.
Crx raguje bardzo jak jest plyn spryskiwaczy wlany czy paliwo. Ale z tym akumulatorem na tyl to chyba sredni pomysl:
- troszke roboty rozbieranie auta
-nowe kable czyli kg
-to juz jest zabieg dla kogos kto smiga tylko dla sportu i nawet zapasu nie ma i kluczy z tylu
Dla mnie to sie nie oplaca. Ale podziwiam ze wam sie chce w to bawic zawsze to cos innego. Ja zamiast tego zminilbym maseczke na laminat troche schodzi z wagi do tego jakies dobre opony 4 szt(jakies Toyki) i jazda. Beda lepsze efekt.
małe pasowanko i nawet z sie zgralo teraz nie mam kostek zaje...anych błotem.
Val23 napisał(a):d15z5 napisał(a):np jaguar.
Crx raguje bardzo jak jest plyn spryskiwaczy wlany czy paliwo. Ale z tym akumulatorem na tyl to chyba sredni pomysl:
- troszke roboty rozbieranie auta
-nowe kable czyli kg
-to juz jest zabieg dla kogos kto smiga tylko dla sportu i nawet zapasu nie ma i kluczy z tylu
Dla mnie to sie nie oplaca. Ale podziwiam ze wam sie chce w to bawic zawsze to cos innego. Ja zamiast tego zminilbym maseczke na laminat troche schodzi z wagi do tego jakies dobre opony 4 szt(jakies Toyki) i jazda. Beda lepsze efekt.
Dlatego ja zrobiłem sobie zbiorniczek płynu do spryskiwaczy tez w bagaznikumałe pasowanko i nawet z sie zgralo teraz nie mam kostek zaje...anych błotem.
Trudno zebys cos chciał robić bez rozbierania czegos innego tak to tylko robia "za szypcy za fściekli"
A z tymi nowymi kablami nie przesadzaj 4 matry kabla nie ważą aż tyle. Jak chcesz to jeździj głodny i po klocu to zobaczysz ile kilo zaoszczędzisz.
Ja smigam po miescie nie po torze i mam wszystko co było oryginalnie w bagazniku także nie wiem o co biega
pirul napisał(a):ja mam w solce goły bagażnik bez tapicerek, dojazdówkę małą i tylko klucz do kół (w trasę zabieram jakieś narzędzia ale rzadko jeżdżę tym autem dalej niż 200km), maseczkę z laminatu i myślę, że przeniesienie baterii do bagażnika troszkę poprawi mi rozkład masy i obniży środek ciężkości, oczywiście nie mam złudnych nadziei, że to będzie inne auto w prowadzeniu ale zawsze coś, poza tym jak juz pisalem wczesniej mam dosyc zabawy ze stopką pod akumulator, która wiecznie rdzewieje

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 1 gość