mam takie pytanko.w mojej hondzie sa postojowki mocowane na te srubki z boku mialem mala stluczke i rozwalilem jedna chcialbym kupic teraz te ktore nie maja tych srubek z boku tylko czy one beda pasowaly i nie bedzie problemu z zamontowaniem????
bedzie problem bo sa inne mocowania w blotniku takze albo przekrec od nowszego modelu takie plastiki albo zrezygnuj i zaloz te na srubki co osobiscei doradzam
błotniki sa te same jednak CRXy przed liftem mają wciskane mocowania na śrubke natomiast po lifcie mają w te same otwory w błotniku zamontowane małe wsuwki w które wsuwa się postojówka bez śrubek. wsuwki te podchodza również z civika 4 gen, ogólnie da rade zamontować nawet bez nich lub zrobić jakiś własny patent ale w niektórych rękach może wyjść druciarstwo więc zastanów się czy warto zmieniać obydwa postoje i szukać lub kombinować mocowania czy zakupić jeden postój na śrubki i mieć swiety spokój
był crx ed9, del sol, AR 156 , coupe ej6 jest prelude bb9:)
tez tak myslalem bo na upartego to i tak i tak bu dalo rade zamontowa w koncu polak potrafi ale wole miec te wedlug mnie brzydsze postojowki jak kombinowac i bawic sie z mocowaniem tamtych.
dzieki chlopaki
[ Dodano: 2007-08-19, 09:46 ] temat mozna zamknac!