I myślę że może zmiana z NARV'y na coś innego, lepszego załatwiłaby sprawę i widziałbym ciut więcej.
A więc co polecacie? Może spotkaliście się z jakimiś fajnymi, które was pozytywnie zaskoczyły?
I myślę że może zmiana z NARV'y na coś innego, lepszego załatwiłaby sprawę i widziałbym ciut więcej.
o wiele lepiej niż to co było w serii

może też podjadę na ustawienie lamp, bo mimo że wydają się być dobrze ustawione, to zawsze coś tam może da się jeszcze z tego wyciągnąć.

Klost napisał(a):CRX jest na tyle niski ze
A Modów proszę o zamknięcie tematu jeśli zacznie się tu kłótnia o zabieranie dowodu/xenony/wrednych policjantów/niewymiarowe tablice, bo nie tego dotyczył temat

Klost napisał(a):Bardzie oslepia jakis landrover z homologowanymi xenonami majacymi system poziomowania
- dwa razy już mi się zdarzyło wyjeżdżać spod bloku tyłem a typ walił mi prosto w oczy, więc mu podziękowałem długimi...
Kaspol napisał(a):a jest taki przepis ze przy policjancie mozesz zalozyc zwykla zarowke i nie wypisze ci mandatu lub nie wezmie dowodu?bo nie wydaje mi sie
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 2 gości