Witam wszystkich niedawno miałem okazje kupic zestaw lamp do tyłu w stylu LEX za grosze proglem w tym ze lewa jest troche uszkoczaona, ma ktos pomysł jak to zrobic???
ja mam pomysl... wyrzuc na smieci (ew. sprzedaj) i zakladaj serie... (wiem, ze moglem sobie darowac taki komentarz ale nie chcialem sobie go darowac taki kaprys za to wy darujcie sobie komentowanie mojego komentarza )
a ja mam inny pomysł ten niby chrom pomaluj na czarno i zostaną tylko kółka czerwone w drugiej lampe ściągnij klosz i zrób to samo ciekawe jaki byłby efekt ???
Zadna obciągara nie da Ci tyle co 1.5 bara !!
Bóg dał nam nogi po to, abyśmy doszli tam, gdzie nie dojedziemy na glebie...
Junior podsunal dobry pomysl, o tym samym myslalem patrzac na fote tej lampy. z drugiej tez zdejmij i pomaluj te tandetne srebro na czarno. moze bedzie fajny efekt. no i blende tez
tak jak pisze JUNIOR, po Zabrzu i Gliwicach jeździ taki wynalazek przetjuningowany przez duże TJU ...ale ma na tyle właśnie lexy bez szybek, wygladaja nie bardzo bo maja srebrne tło, weź to zamaluj lakierem pod kolor budy, bądź na czarno i będziesz zadowolony
...B16A1 zamknięte w EE8... FOG LIGHTS+GATHERS 1.8 DIN+WIND DEFLECTORS+MAP LIGHT+ARMREST+MUD FLAPS+REMUS+PERSONAL BOX+MIRROR'S COVERS+HEADLIGHT WASHER+BUMPER POLE