Witam mam taki problem że światła w moim CRX-ie(sa to jednokomorowe z elektryczną regulacją) świecą bardzo nisko i chciałbym się dowiedzieć jak je podnieść, jakąś śrubą czy jak, bo wewnętrzne sterowanie elektryczne nie podnosi ich na tyle wysoko żeby było dobrze widać. Najlepiej jakby koś przesłał foto czym kręcić
Tylko że ja bym sobie sam kawałek podniósł i było by dobrze tylko nie wiem czym kręcić patrzyłem przy światłach i nie ma tam żadnej śruby do regulacji(przynajmniej ja nie widziałem)
Elektryczna regulacja swiatel przednich sluzy do obnizania swiatel jak masz dopakowane auto.Pozycja reg elektr. ma byc na -0 i teraz mozesz regulowac ,ale zeby prawidlowo ustawic swiatlocien najlepiej zrobic to na stacji diagnostycznej i masz na 100% dobrze ustawione,czasem zrobiá to za free.
ogólnie w CRXach światła są słabe już z racji wieku i nie spodziewaj się cudów nawet po wizycie na stacji diagnostycznej. Zainwestuj w dobre żarówki nie żałuj $$ i jedźna stacje niech Ci odpowiednio ustawią
Najpiękniejszy widok dla oka.......... piękna kobieta w CRXie...... a jaka kobieta w CRXie nie jest piękna:D
michalgdb napisał(a):Mam tak samo, że słabo mi del solka u mnie świeci.
Przerobilem wszystkie mozliwe zarowki,zaznacze lustra w idealnym stanie,i zakonczylem na bialych xenonach.Jezdze od dwoch lat i naprawde mam bialo przed autem.Soczewki i xenon -to troche kosztuje jezeli chce sie to zrobic porzadnie-mysle o solce
Ja zamontowałem lampy zbiknieffowe (zdj. w temacie o chwaleniu się) i na zarówkach tungsrama +90% świecą meega nawet biorąc pod uwagę, że walą w lewo jak angliki/japończyki (a ściągane z USA... hmmm)