Jeśli tylko coś się zacznie znowu dziać to po rozrusznik napisze do dedmike'a Dzięki wszystkim za pomoc, temat do zamknięcia 
Jeśli tylko coś się zacznie znowu dziać to po rozrusznik napisze do dedmike'a Dzięki wszystkim za pomoc, temat do zamknięcia 

], póżniej zaginasz blachę i montujesz wszystko razem

A od wczoraj chyba już tylko milczy 

witam zgadzam sie z tomato21 to automat nawala.Jeżeli cyknięcia niema to znaczy ze automat rozlutował sie na dobre.Ja miałem to samo w rozruszniku,Męczyłem sie wyciągałem ,czyściłem i nic dalej to samo ,w końcu pojechałem do elektromechanika ,zapłaciłem 80zł ,no pomogło na jakiś czas.powiedzmy rok,potem i tak to samo zaczeło wracac,automat znów nawalił ,tym razem kupiłem rozrusznik z automatem na allegro i wymieniłem.Jeżdzi już 2 lata i nic nie zapowiada wymiany.Polecam wymiane automatu ,a wymiany dokonasz sam nic trudnego.pozdrawiam 
I czemu zaczyna stykać po wyjęciu go? A w aucie już by nie mógł?
Znajdę chwilę to przekopie ten mój stary rozrusznik tak jak mówi Tomato21, przełożę za ten nowy rozrusznik i zobaczę jak to zadziała... Jak ktoś ma jeszcze jakieś pomysły to proszę pisać. Dzięki za pomoc, pozdrawiam.
dobry aku
Myśle sobie kupie jakiś starter i bede go odpalał włączając stacyjke a potem jakimś guzikiem dopiero rozrusznik, ale mój genialny ojciec oderwał się od swojego Audika i powiedział że ma jeszcze te stare kable ze stacyjki (w pierwszym poście pisałem że miałem wymienianą stacyjke)... z ciekawości podłączyliśmy je i auto pali za pierwszym, za drugim, i narazie na 8 się skończyło i zaprakowałem pod domem, mam nadzieje że to koniec problemu i po tygodniu dalej bedzie odpalał tak samo. Jeśli tak będzie to będę miał do sprzedania rozrusznik do Rex'a niedawno kupiony stan bdb

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 1 gość