Sprawdź bezpiecznik , nie wiem który, bo już nie mam rexia. Jeśli dalej nic to może kostka wylatała-->jeśli nic do silnik ufajczył się -->jeśli chodzi tylko na max biegu to do wymiany płytka z oporami , jest jeszcze jedna możliwość, że padł regulator w panelu nawiewów ale to raczej rzadko się zdarza >>>
krzysiek2185lca, tak jak synek, pisze jest w nogach pasażera, jak pasażer macha nogami to chodzi a jak nie wozisz ze soba pasażera to co ma chodzić???
A tak powarznie to wydaje mi sie ze jest za schowkiem ale blizej panelu centralnego, ale moge sie mylic, zaraz skocze zobaczyc gdzie sie ten silnik schowal
[ Dodano: 2009-01-11, 18:47 ] dobra wyczaiłem zaraze, jest po prawej stronie, wystarczy ze sie polozysz i lookniesz od spodu, jest przykrecony na pare srubek.
Dzieki jest zrobione okazało sie ze to bezpiecznik ale dziwnie bo nie jest w szeregu z innymi tylko w drugim zedzie i do tego oddalony kilka centymetrów od innych bezpiczników i wkłada sie go nie w czarna obudowe tylko w biała tak dla wiadomosci jak by miał ktos podobny problem