Witam, Panie i Panowie pomóżcie, zastanawiam się jak puścić wydech, w tej chwili jest pełen przelot, niestety lipnie pospawany, nie przeze mnie, kupiłem z takim wydechem,
Wiec czy mozna puścic wydech pod zbiornikiem paliwa, czy koniecznie musi iść on tak jak orginalnie?? Chce puścic tak jak idze czerwona linia, mniej wiecej
nie powinno się pod bakiem, po pierwsze będziesz grzał paliwo jak nie zrobisz osłony, po drugie wydech będzie prawie na ziemi i jak tylko w coś przypieprzysz od razu pogniesz bak, a jak będziesz miał pecha to przedziurawisz, wg mnie niebezpieczny pomysł. po co w ogóle prowadzić po turecku jak można fabryczną drogą? ani materiału nie zaoszczędzisz ani sobie roboty nie ułatwisz bo i tak trzeba kolanka spawać bo będzie różnica poziomu jak wydech schodzi pod bak, a jeszcze będziesz miał więcej problemów z jazdą później, a jak Ci to zobaczy jakiś upierdliwy diagnosta to przeglądu nie podbije. Poza tym trzeba nowe haki do budy spawać, kompletnie bez sensu.
del Sol Captiva Blue Baby 190KM/220Nm @ 0,55bar SOLD ITR DC2 #2079 196KM/201Nm SOLD CB600F HORNET '10 SOLD cvc 8gen FK3 glasstop EXECUTIVE @ DESMOND REGAMASTER - 180KM/407Nm SOLD w garażu MX-5 NA '90, XJ6N i Hornet 600 Cafe Ricer Project