wiatm szukam szukam i znalesc nie moge nic
a mam problem bo musze zamontowac uszczelke do przedniej szyby bo moja jest do du..... ale jak dopasowac i od jakiego auta???
Ja na poprzedniej szybie w civicu4gen miałem od vectry(zdjęcie), a teraz nie wiem od czego ale jeszcze lepsza:D jedź do zakładu co wymiania szyby zrobią Ci to chłopaki profesjonalnie bo sie znają na tym
Ja szczerze nie polecam pasowania uszczelki od innego auta. Orginalna ma rynienke która zatrzymuje wode podczas pracy wycieraczek, innaczej cały ten syf podczas jazdy spływać Ci będzie na boczną szybe kierowcy. Odradzam takiego kombinowania lepiej znajdz nawet jakąś używke.
ja uszczelke przedniej szyby w crx 1gen znalazlem nowke dedykowana do tego modelu, wiec czemu jest problem z crx 2 gen? co prawda kosztowala mnie 130 pln ale jest funfel nowka ladna sztuka.
niewiem gdzie wymieniacie te szyby ale chyba u pana zdzisia w szopie bo ja juz 3 razy wymienialem swoja szybe w zakladzie i uszczelka zostala wymontowana w nienaruszonym stanie,co do bocznym uszczelek to jedz do aso za p kolo 200zl kupisz nowa orginalna