Mysle nad zamowieniem tlumikow w m-techu, poradzcie tylko, czy koncowy przelot oem look, wyciszy wystarczajaca uklad, czy odrazu brac puche na srodek? no i jakiej dlugosci? i czym to pospawac? rury mam aluminiowane.
Środkowy mtech odradzam, wydech mi rezonował w okolicach 2-3k obrotów. W końcu podobny tłumik wyspawał mi mój tłumikarz - mogę podać namiary to kupisz u niego (człowiek z civicklubu). Kosztował mniej, a był większy i przede wszystkim pozbyłem się brzęczenia. Sam końcowy przelot jest spoko - wycisza bardzo dużo ale trzeba walczyć z końcową fifką (jest pod kątem i za mało podniesiona do góry), dlatego polecam kupić samą puszkę.
odpalalem auto na wydechu z sama rura do konca i odpalalem z srodkowym m-tech zrobiony na standardowy wymiar dlugosci pod crxa o przekroju 2,5'' bo taki jest umnie i troszke wyciszyl ale to hmmm jakby powiedziec niezawiele urywalo leb dalej .... po zastosowaniu poprzecznego przelotowego 2,5'' koncowego wymiary puchy zblizone do oem look crx wyciszylo auto masakrycznie , po dodatniu tylko koncowej tej puszki dzwiek niedopoznania , sam niesadzilem ze przelot koncowy moze tyle zdzialac , przy pomiarze 4tys rpm jest 83db przy 1.8 silniku kolektorze 4-1 2,5'' i reszcie tak jak pisalem wiec jest mega fajny , tylko duży do mocnych obnizeń auta, umnie teraz jest ciut wiecej niz -60 to troche sie boje o niego ale jeszcze idzie jezdzic , jak cos filmiki mozna polukac na yt
SPRZEDAM!
Części z CRX / ITR / CTR - Swapy b18 / k20 /
mozemy wstawic takze w rozne budy
potrzebujesz czegos to smialo pytaj 784-933-899