Narazie kolego nie waidomo co to jest więc podawanie ceny czego kolwiek mija się z celem.Najpierw sprawdź co to i gdzie a dopiero podamy orienracyjne części.A najlepiej ić do mechanika daj mu flaszke i powie ci co to dokłądnie jest
Nie jestem jak zupa pomidorowa...Nie musisz mnie lubić ;]
hmm..może łożysko wywaliło piastę...miałem tak w passacie b3.W raz ze wzrostem prędkości stukanie też przyspieszało...ale oczywiście może to być co innego Obyś ogarnął co się stało i to zrobił.Powodzenia w naprawie
jutro po 16 pomogę ci ogarnąć odrobinę tematu, podniesiemy auto na lewarku i sprawdzimy co i jak jest z kołem, może uda nam się coś ustalić
...B16A1 zamknięte w EE8... FOG LIGHTS+GATHERS 1.8 DIN+WIND DEFLECTORS+MAP LIGHT+ARMREST+MUD FLAPS+REMUS+PERSONAL BOX+MIRROR'S COVERS+HEADLIGHT WASHER+BUMPER POLE
problem zażegnany, temat do zamknięcia polecam się na przyszłość
...B16A1 zamknięte w EE8... FOG LIGHTS+GATHERS 1.8 DIN+WIND DEFLECTORS+MAP LIGHT+ARMREST+MUD FLAPS+REMUS+PERSONAL BOX+MIRROR'S COVERS+HEADLIGHT WASHER+BUMPER POLE
żeby nie było że jestem kapuś koło niedokręcone na całe szczęście
najważniejsze, że to pierdoła była a nie remont auta