Krychu napisał(a):a to jest dobre zeby komus kto ma taki badziew auto do slupa przyczepic
jeszcze ze 2 w srodku auta trzeba przyczepic, bedzie idealne jako zawieszka na wieszak z garniturem chocby

wiec tak, jesli chodzi o haki na tyl to moim zdaniem nie bedziemy nic mącić tylko uderzajcie do WIŚNI bo ma dobry gadżet za naprawdę dobrą cenę, kupiłem to co na początku pokazywał (ten czerwony), ztjuningowałem go trochę żeby pasował do mnie na śrubki (stwierdziłem, że nie spawam bo mi dupa zgnije za pol roku jak przegrzeje
) i wygląda teraz tak
stad projekcik taki
do tych dwoch elementow potrzeba jeszcze trzecia taka blaszke jak ten fragment ze skosnymi otworami, ja tego nie potrzebuje bo mi zostalo z haka od Wiśni. co wy na to? 
to teraz skolko za taki hak z tej zwyklej stali i z nierdzewki i kto by sie pisal i na który materiał zeby jakies zamowienie skleic moze
projekt w corelu zrobiony mniej wiecej, stal ma miec 5mm grubosci, ZWYKŁA STAL, nie nierdzewka, wzor nieskompliowany jak widac na screenie, komu mam wysylac plik i ile zlotowek na to? 
mocowanie tego jest takie samo jak w autach, dla ktorych to wymyslono wiec spoko loko, co prawda mam nadzieje ze nie bede musial nigdy tego uzywac ale niech sobie bedzie bo mi sie podoba, o, zamiast np. aluminiowego spojlera 
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 2 gości