Iron man napisał(a):Hehe widzę Mndr^, że Ciebie też dopadła ta bezmózga swołocz zwana olsztyńską drogówką... Po prostu nie ma bata na skurw**ynów - jak nie za kierownicę to za co innego by cię usadzili. Ja ostatnio dostałem mandat za jazdę lewym pasem na dwupasmówce - nie mieli się do czego innego przyczepić bo jechałem przepisowo, tyle że w nocy - wracając z pracy. Bo na zlotach, spotach ani stritrejsingach nie bywam. A lewym pasem dlatego że na prawym są takie koleiny że nie mogę się w nich utrzymać z moim zawiasem i kołami (Kortowo, Warszawska). Kłóciłbym się z tymi szmatami i mandatu na pewno nie przyjął, ale miałem tył roztrzaskany po stłuczce - tzn wszystkie światła działąją ale brak zderzaka i chcieli mi dowód zabrać. Nie fikałem to chociaż uprosiłem żeby mi dowodu nie zabrali - hyh upokarzające - być miłym i grzecznym w stosunku do służb których po prostu nie cierpię. Ale cóż... musiałem mieć jakieś auto do jazdy do pracy na nast dzień
pozdrawiamgruby126p1 napisał(a):wiec minimalny rozmiar kierownicy ktory moze byc dopuszczony do ruchu to 32 cm w kodeksie, natomiast kierownice do 28 cm posiadaja homologacje (E w kuleczku) sam widzialem na momo.
Mndr a na jakich stacjach byles??
tak jak gruby napisal w polsce minimum to 32 cm, ale ja to zlewam mam 28 cm najmniejsza jaka egzystuje na rynku i jezdze 
pozdrawiam

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 3 gości