Ale ciekawe kto jeździł na hamulcach z nowymi klockami ASO. Bo jak są stare klocki z tyłu albo jakieś tanie zamienniki to nie można po tym auta oceniać. Na nowych oryginalnych klockach miałem na suchym betonie tak krótką drogę hamowania ze 100km/h że bym nie przypuszczał że można na tak krótkiej drodze wyhamować. Ale przyznaję, nowe BMW ma lepsze hamulce niż mój CRX, ale jeszcze może pompę warto zregenerować
A więc oprócz wad wynikających z konstrukcji tego modelu, które wymieniałem wcześniej, dochodzą wady wynikające z tego w jakim stanie są po latach, więc między innymi:
- rdzewiejąca blacharka (jeśli nie trzymali w garażu)
- zarżnięty silnik (jeśli ktoś katował)
- części oryginalne zużyte albo dużo tanich dupnych zamienników (jeśli nie serwisowano na częściach oryginalnych)
Wiele osób już to pisało, ale uważam że to tylko kwestia egzemplarza, mi na przykład trafiła się zupełnie nie rdzewiejąca blacharka a teraz wydaję majątek na robienie wszystkiego na oryginalnych częściach i autko się odwdzięcza. Wszystko zależy od tego w jakim stanie się kupi i ile się ładuje kasy.
) Oleju nie bierze, ogólnie wszystko ok. Minusem jaki moge zarzucić to prędkości powyżej 150km/h robią się niebezpieczne (autko lekkie i to jest wada w plusie ;P)

Wygrałeś tym tekstem .poprostu wygrałeś 

(mam na mysli stan faktyczny bardzo dobry,a nie zadowalający...)