Piroman napisał(a):Kasica na L.B. (na Litość Boską), szpanuj do woli na niebotycznych obcasach, ale w Aucie trzymaj normalne człapy (najlepiej firmy Sparco) wtedy po 1. crx bedzie Cię szanowała 2. Nie wywiercisz dziury w podłodze 3. Fajniej Ci się będzie jeździło 4.Szpilka w łapie przyda się do samoobrony (byłem świadkiem pouczajacego wydarzenia)
Nie ma litości!
Każdy (...) umie prowadzić na płaskiej podeszwie - czy to w szpanerskich butkach "firmy Sparco" czy w zwykłych adikach. Wątpię - ale tu mogę się mylić
- żebyś próbował prowadzić na obcasach: 1. mój CRX mnie szanuje, bo w jakichkolwiek butach, a nawet na boso śmigamy aż tylko, 2. nigdy w życiu nie widziałam, żeby obcas wywiercił dziure w podłodze auta, 3. mi się zajebiście jeździ w szpilkach - nawet łatwiej niż na płaskim, a 4.do samoobrony mam gaz
[ Dodano: 2008-08-27, 18:16 ]
dymek1988 napisał(a):Bonczek, toc dobrze pisalem![]()
Piroman, oj bys sie zdziwil jak kaska potrafi na tych obcasach jezdzic
dymek... no brak mi słów!!!

banan po wcisnięciu pedału gazu, po wchodzeniu w zakręt, strzału ze sprzęgła zmiany biegów z międzygazem
),nie ma żadnej elektroniki czy elektryki (no poza szyberkiem-niezły lans BTW
).Poza tym silnik-w dolnym zakresie obrotów bardzo ekonomiczny i cichy,a w wyższym zakresie dostaje na serio porządnego kopa i ten dźwięk