????
auto mimo wielu wad kocha sie za to jakie jest
a z czasem wady staja sie zaletami bez których to auto nie miało juz by swojego uroku 
????
a z czasem wady staja sie zaletami bez których to auto nie miało juz by swojego uroku 
i napisać jedną z zalet o której ostatnio zdałem sobie sprawę
. Ostatnio oglądałem odcinek ,,Zakup kontrolowany,, i w niektórych autach z co najmniej 2000r środek był mocniej zużyty niż w naszych CRXach
a kto wsiada nowy to najpierw sie boi i krzyczy jak mój kumpel "Małek! Małek zabijesz nas!!!!"
a później mówi ze troche to skrzypi
Jednak kocham tego RESORAKA za jego wygląd ponadczasowy, charakter samuraja i za brak elektrycznosci
to co umiesz to zrobisz zaden system Ci nie pomaga 

Sebastian_O napisał(a):wyjąć plastiki i w dziury co wchodzą te zaczepa dać klej do szyb i poskladać. będzie cisza jak w rodzinnym grobowcu. Kolega tak zrobil i nic nie skrzypi...

Małek napisał(a):mozna jeszcze zamontowac rozporki przod tyl i za siedzeniem wtedy nie bedzie sie tak wyginal i nie beda tak plastiki sie wyginac
Chociaż nie jestem zdania, że wszystko lata i jest to nie do wytrzymania
(jeżdżę z pełnym wnętrzem)Ryba88 napisał(a):Małek napisał(a):mozna jeszcze zamontowac rozporki przod tyl i za siedzeniem wtedy nie bedzie sie tak wyginal i nie beda tak plastiki sie wyginac
Może na seryjnym zawiasie ... Rozpórki przeważnie zakłada się jak już jest gleba i utwardzony zawias więc i tak niektóre rzeczy piszczą/trzeszcząChociaż nie jestem zdania, że wszystko lata i jest to nie do wytrzymania
(jeżdżę z pełnym wnętrzem)
chesmar napisał(a):-crx sprawia ze czlowiek czuje sie szczesliwy![]()
-zmienia ludzi( moje koffanie bylo bardzo sceptycznie nastawione do tego autka a po przejezdzie za kolkiem banan jej z buzi nie schodzil dlugi czas, teraz mam relacje na bierzaco z wypatrywania crxow na miescie)hehehe

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 3 gości