jest to kolejny raz kiedy mi pada deszcz i gdy jest taka wielka wilgoć auto nie odpala ,nie mam pojecia co jest???probuje i probuje ale nie daje rady ,wypiernicze akusia a nie zapali ,od czego zacząć poszukiwania???od kabli????świec???kable na wilgoć działaja jak maja przebicie czy jak???
...B16A1 zamknięte w EE8... FOG LIGHTS+GATHERS 1.8 DIN+WIND DEFLECTORS+MAP LIGHT+ARMREST+MUD FLAPS+REMUS+PERSONAL BOX+MIRROR'S COVERS+HEADLIGHT WASHER+BUMPER POLE
czekaz az sie sciemni, bierzesz od mamy/zony....... poprostu bierzesz spryskiwacz do kwiatkow i przy odpalonej furze pryskasz na kable (tylko tak zeby zrobic taki obloczek - chmure deszczowa jakby) i jak masz burze z piorunami to kable do wymiany. jak nie to i tak w pierwszej kolejnosci podmienilbym kable, potem swiece potem kopulka...
te same instrukcje podal mi ojciec też ,wiec jutro sprawdzam kable ,świece i aparat zaplonowy ,a na cieplym pali mi normalnie na dotyk jak z salonu nawet sie nie zajaknie hehhehe dzikuje wszystkim za pomoc jutro dam znac co udało mi sie odkryć
[ Dodano: 2008-04-03, 23:41 ] mieliscie rację ,jest sucho i znow szystko wrociło do normy
...B16A1 zamknięte w EE8... FOG LIGHTS+GATHERS 1.8 DIN+WIND DEFLECTORS+MAP LIGHT+ARMREST+MUD FLAPS+REMUS+PERSONAL BOX+MIRROR'S COVERS+HEADLIGHT WASHER+BUMPER POLE