no duzo a jakze, chybaze dolem go jakos wytargac, pirat na rozporce wyciagal...ale to juz hardcore:}
sa teraz za 50 zl takie fajne wyciagarki http://www.allegro.pl/item422581334_prz ... a_hit.html spokojnie wystarczy a nawet zaduza:] .. bierzesz linke szur albo lancuch zaczepiasz i jazda, trzeba tylko poszukac czegos oco mozna zaczepic to bardziewie - np trzepak do dywanow :] albo miedzy dwoma jakimis niskimi budynkami polozyc belke czy pret i czepiac, pomysly durne ale zawsze praktyczne, oczywiscie najlepiej miec w garazu ucho w suficie i czepiac i wyciagac,
albo dolem tez naprewno sie da skoro skrzynia wychodzi dolem, zdjac kolektor wydechowy (ssacy najprawdopodobniej tez) i podnosic jakos auto na podnosniku i podstawiac pod kola pustaki..wyturlasz potem bokiem, zjedziesz autem i wyjmiesz
Ja wczoraj wyciągałem. Tylko ze miałem do dyspozycji cięzki sprzet. Traktor Case z chwytakiem z przodu oraz ładowarkę podobna do widlaka.
Kasta szła do góry, a ładowarka na widły był podebrany z dołu silnik ze skrzynia.
Czyli najlepiej jak nie masz kanału to podwiaz jakoś kastę z góry, tak by dołem spokojnie wyjąc silnik. Jak masz dostęp to może jakims widlakiem.
no bo ten patyk od lewarka zawsze wadzi jak sie gora targa
ja zawsze dolem 2 osoby podniosa auto do gory i odjada jak 2kolowa taczka do tylu bez odkrecania kolektorow,wyciagasz poloski i poduszki i po robocie
plasko oczkowe 32 w kontakcie z szyba calibry powoduje zamieszanie!
Jasne że się da wyciagnac bez wyciagu, Marcin cos moze o tym powiedziec, gruba belka, stare pasy z rexa i jazda. Z Vajzel dalismy we dwoch rade go wytargac
Fotografia ślubna, reportażowa i motoryzacyjna www.sm-foto.pl