Mam pytanie, co to jest za kosteczka z lewej strony od kierowcy kabelki z niej ida do rampy wtryskowej... pytam bo mam zamontowany jakis przełączniczek który jak wcisne to cos tam wlasnie cyka w tej kostce pod maska... w sumie nie wiem co to jest bo auto mam od niedawna
zamknijcie już ten temat dla dobra kolegi Marcina, a najlepiej całkiem usuńcie albo wyedytujcie posty
del Sol Captiva Blue Baby 190KM/220Nm @ 0,55bar SOLD ITR DC2 #2079 196KM/201Nm SOLD CB600F HORNET '10 SOLD cvc 8gen FK3 glasstop EXECUTIVE @ DESMOND REGAMASTER - 180KM/407Nm SOLD w garażu MX-5 NA '90, XJ6N i Hornet 600 Cafe Ricer Project
hehe spoko, zabezpieczenie to nie jest zadne napewno, je jezeli chodzi o ta kostke to nie wiem bo ona jest cala zaizolowana... a z tego co wiem to przekaznik znajduje sie pod schowkiem kolo bezpieczniqw...
no a sprobuj to wylaczyc zeby ta kosteczka jak piszesz nie cykała i sprobuj uruchomic silnik wtedy
del Sol Captiva Blue Baby 190KM/220Nm @ 0,55bar SOLD ITR DC2 #2079 196KM/201Nm SOLD CB600F HORNET '10 SOLD cvc 8gen FK3 glasstop EXECUTIVE @ DESMOND REGAMASTER - 180KM/407Nm SOLD w garażu MX-5 NA '90, XJ6N i Hornet 600 Cafe Ricer Project
nic sie nie dzieje wlasnie, auto normalnie odpala na dotyk jak zawsze... podczas jazdy jak naciskam to tez nic... ale dziwi mnie ze cos cyka po nacisnieciu ale nic to nie daje P hehe sam juz nie wiem do czego to sluzy