Żeby zrobić sobie wire tuck musisz zdjąć przednie błotniki, wywiercić albo powiększyć otwory we wzmocnieniach na tyle, żeby przeszły wiązki i przeciągasz kable pod błotniki, jest dużo opcji wykonania tego, zależy jak bardzo hardcore'owo chcesz pójść, bo można schować same wiązki lamp, można schować część obd, a można w ogóle zrobić większą dziurę w firewallu i przeciągnąć całą skrzynkę z bezpiecznikami do środka spod maski, ale wtedy to już porządne cięcie i lutowanie Cię czeka, łatwo coś spieprzyć albo spalić samochód, zobacz sobie w moim temacie taki lajtowy wire tuck, wkleiłem kilka fotek kiedyś.
dzieki za podpowiedzi, co do modelowania to znalazłem na jakimś forum foty jak koleś maskował wszystkie niepotrzebne krzywizny, jakieś wklęsłości itp. Nazwałem modelowanie bo nie wiedziałem jak nazwać
dzięki za linka
na wakacje (jeśli buda będzie dobra) chyba sie za to wezmę
skrzynkę z bezpiecznikami też chyba przeciągne, z elektroniką jestem od dawna wiec mam nadzieje że auta nie spale 
Ja pewnie zaczerpnę z tego sporo
mam nadzieje ze jak zrobi sie ciepło to będe mógł pomodzić troche crxa 
tylko po co.. nie lepiej miec brudna komore i sie nia cieszyc?
[/center]Dratinni napisał(a):odezwał się ten co ma del sol i go nie stać na dokładki i siatex

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 1 gość