Witam,
mam problem- mianowicie chodzi o przerywanie przy niskich obrotach. Za zwyczaj przy spokojnym ruszaniu, ale nie zawsze. Objaw zanika przeważnie powyżej 2 tys. obrotów. Przy dynamiczniejszym ruszaniu przerywanie nie występuje.
Może ktoś się spotkał z taką sytuacją? Czekam na wskazówki
pozdrawiam
silnika nie myłem jeszcze hehe raczej oleju nie ma w bo jakiś czas temu uszzcelniałem myśle ze może ogolnie aparat juz nie domaga może w zimie mi sie zepsuł i elektryk go zrobił ale powiedział ze już na wykończeniu w sumie to miałem już to przerywanie przed tym jak się zepsuł ale teraz występuje to częściej
Pompa działa? filtr paliwa drożny? Może za sucho jest na niskich obrotach tyle, że w sumie pompa elektryczna i ciśnienie stałe ma... pewnie ten regenerowany aparat się kończy.
del Sol Captiva Blue Baby 190KM/220Nm @ 0,55bar SOLD ITR DC2 #2079 196KM/201Nm SOLD CB600F HORNET '10 SOLD cvc 8gen FK3 glasstop EXECUTIVE @ DESMOND REGAMASTER - 180KM/407Nm SOLD w garażu MX-5 NA '90, XJ6N i Hornet 600 Cafe Ricer Project
raczej tak przy zimnym i ciepłym trochę ciężko to sprawdzić bo crx szybko łapie temp 2, 3km i już ciepły:) ale pali elegancko jedynie w zimie troszkę słabiej wtedy palił , jak pamiętam