check pali sie caly czas, i mam taki kabelek wychodzacy z kompa ze jak go przytkniesz do czegos metalowego to ten check powinnien ci pokazywac bledy i tak wlasnie zrobilem i to jest pokazane na filmiku, nie wiem jak to lepiej wytlumaczyc:(
stary słuchaj , włączasz zapłon i w kompie środku masz diode która widać po odgieciu dywanika i ci miga jakie masz kody , a nie jakims osobnym przewodem dotykasz do masy czy cholera wie do czego po prostu przekręcasz zapłon i juz
Karol Trelka napisał(a):stary słuchaj , włączasz zapłon i w kompie środku masz diode która widać po odgieciu dywanika i ci miga jakie masz kody , a nie jakims osobnym przewodem dotykasz do masy czy cholera wie do czego po prostu przekręcasz zapłon i juz
sprawdzilem kompa, ja mam kompa p30, w obudowie nie ma zadnych diodek, wydaje mi ze przytykajac ten kabelek do masy ta kontrolka check zastepuje diodke w obudowie i pokazuje bledy
[ Dodano: 2012-07-16, 12:05 ] wszystko pracuje na obd1
sam powiedziałes ze jak stykasz przewod to ci miga check , wiec jak stykniesz zobacz ile razy mignie kontrolka , ilosc sygnału symbolizuje nr kodu błedy np 15 sygnałow 15kod błedu