pirul dzieki bardzo za link ze swoja solka. dokladnie o to mi chodzi!! bardzo ladny efekt u ciebie wyglada super. chodzi wlasnie o brak lansu o to zeby nikt nie widzial kto jedzie w srodku bo nie po to mam auto zeby sie nim chwalic ale zeby jezdzic. a jak to wyglada z podniesionymi szybami i bez dachu? nie sprawia wrazenia ze to "sie gryzie"? daj jeszcze znac w celu mojego zaspokojenia czy na policje dziala swistek ze to tylko 35% i jest legalne? pozdrawiam
tak jak pisałem wyżej, ode mnie sie dwa razy odczepili po obejrzeniu karteczki ale wiesz jak to z nimi jest, jak mial jeden z drugim zupe za slona to ci wlepi mandat za niedokrecony chlapacz... a szybki bez dachu tez ladnie wygladaja podniesione tzn mnie sie podoba wiec nie zrywam folii chociaz jeszcze nie mialem okazji tak jezdzic bo kupilem auto w grudniu
del Sol Captiva Blue Baby 190KM/220Nm @ 0,55bar SOLD ITR DC2 #2079 196KM/201Nm SOLD CB600F HORNET '10 SOLD cvc 8gen FK3 glasstop EXECUTIVE @ DESMOND REGAMASTER - 180KM/407Nm SOLD w garażu MX-5 NA '90, XJ6N i Hornet 600 Cafe Ricer Project
pokażcie foty solki bez dachu bo teżmi sie marzy przyciemnienie szybek w mojej czarnuli. Ile może kosztowaćprzyciemnienie tych 3szybek i czy folia sie aby nie odrywa i nierysuje przy opuszczaniu i podnoszeniu
pozdro
Najpiękniejszy widok dla oka.......... piękna kobieta w CRXie...... a jaka kobieta w CRXie nie jest piękna:D