civic coupe crx to nie to samo co civic coupe, wymienialem niedawno szybe i wiem ze nietylko do crx ale i do jakiegos civa pasuje tylko niestety nie pamietam do jakiego
Jesli w katalogu to musi byc jakis blad widocznie bo takie nadwozie nie istniało
EDIT:
Albo jeszcze jest mozliwosc ze podajac rocznik 1991 niechcacy na siebie nachodzi 4 i 5 gen.:
4th generation September 1987 - September 1991
5th generation September 1991 - September 1995
Z powyższego wynika, że przez ostatnie prawie 4 miesiace 1991r produkowano juz 5gen. Co mogłoby potwierdzać moją tezę.
Jeśli ci pomogłem kliknij "pomógł" pod moim postem. --
Sprzedam:
-przepustnica ED9 (czujnik polozenia nietkniety)
-alternator do D16Z6/Civic 5 gen
to z rozmowy wynika to ze jak kupie urzywana szybe od Civica 4g niewazne czy sedan czy hachback powinna spasować do ED9, z uszczelką jest tak samo ?
Bo z tego co ja wyczytałem z waszych postów to ja nic niewiem, jeden pisze ze to ma byc Civic Coupe, drugi ze takie cos to jest Crx, trzeci ze Civic coupe to dopiero 5gen, a szybe nalezy kupic z napisem Civic Coupe ale 4gen. My tu gadamy o 4gen i ED9, wiec jak chce kupic nowa to mam pytać o szybe do Civic rocznik 1991 i ma byc z dopiskiem Coupe? Tylko boje sie zeby mi nie dali do 5gen ( Civic Coupe ) z 1991 bo wtedy zaczeto tego civica produkować z tego co wiem.
Ostatnio edytowano 2007-08-19, 23:37 przez SuproTec, łącznie edytowano 1 raz
NIEEE szyba od 5tej generacji nie bedzie pasowac do CRXa
wiec zapomnij o nazwe CIVIC Coupe...
idz do pierwszej lepszej firmy i nie powinni miec ZADNEGO problemu z szyba do CRXa 88-92.... Pilington (czy jak to sie tam firma nazywa) napewno maja, bo zmienialem jakis czas temu i mieli.. za 450zl szyba z wymiana - cacy robota
stawiam duze piwo ze szyba od civica 4tej generaji tez nie bedzie pasowac... ale coz.. w razie czego, bede jedno piwo w plecy tylko