tylne lampy maja 1/3 kierunku czerwona, ta czerwona czesc ma jakas zarowke dodatkowa, czy to odblask czy jak to wyglada?
a druga sprawa blenda ma z tego co wiem dwie zarowki swiatla wstecznego, czy ta blenda ma jakas inna konstrukcje? czy po zalozeniu takiej blendy bede mial 2 swiatla wsteczne?
zobaczymy co z tego wyjdzie przeglady mam bezproblemowe wiec brak przeciwmgielnego to mnie szczypie w rodzyna akurat, przynajmniej bede cos moze widzial przy cofaniu
krychu szkoda ze masz nieoryginalny zderzak i postojowki przednie
a ja w poprzednim rexie dałem w kierunki oprawki wraz z żarówkami 2 włóknowymi, kierunki były podświetlane non stop i efekt w nocy był zawalisty, poszerzało optycznie autko. policja też nigdy mi nie zwróciła na to uwagi
był crx ed9, del sol, AR 156 , coupe ej6 jest prelude bb9:)
tak,podłączasz jeden kabelek, dajesz 2włóknową i jest fifarafa oprawki wziłąem od tych co są żarówki pozycyjne i stop (miałem drugi komplet lamp z cra)
mam tylko taką fotkę, nie wiem czemu ale kiedrunki wyszły w kolorze czerwonym - faktycznie sa normalnie pomarańczowe, i efekt na żywo jest inny niż na fotce ale zawsze daje to jakiś pogląd... acha, i na żrówkę nakleiłem kawałek czarnej tasmy tak żeby przysłaniała słabsze włókno żeby zwiekszyć kontrast między podświetleniem a włączonym kierunkowskazem zeby w dzień nie było lipy
był crx ed9, del sol, AR 156 , coupe ej6 jest prelude bb9:)
a jeszcze jest taki bajer z przednimi obrysówkami ze gdy wlaczasz np prawy kierunek to prawa obrysówka mryga na przemian z prawym kierunkowskazem w zderzaku oczywiscie z przodu, takze jest mala dyskoteka :D i zarazem fajny efekt
[ Dodano: 2007-09-01, 19:33 ] wiem bo sam mam USDM serie i dlatego mysle wsadzic tam D16Z5 bo D15B2 to za malo na rexa :/