mam taki problem. rozbieralem rexa do golej blachy i wszystko bylo na jakies pstryczki, wsuwki, lapki, zaciski, zatrzaski i inne duperele. teraz czy jest taka mozliwosc ze gdzies cos takiego dostane zeby spowrotem to wszystko zamontowac tak jak bylo? no bo nie ukrywam ale jak rozbieralem to sie troche polamalo i teraz z nie mam jak poskladac wszystkiego do kupy bo raczej chyba nie ma sensu ladowac wszystkiego na poxipol albo na jakis inny srodek klejacy albo silikon...
ja szukałem w sklepach jakis podobnych zamienników i nie ma:( musisz sobie jakos poradzic ja sie dorwałem do rozbitego crxa kolesia i se te pierdołki wsyztskie wzielem
[ Dodano: 2007-10-29, 00:19 ] a w serwisie za jeden plasticzek taki zaczep to listwy powiedzeli po 11.5 zł to chyba wcale nie jest mało ;/
jedz do jakiegokolwiek polmozbytu i dobieraj, a czego nei bedzie to ASO. Ja tak robilem i dosyc duzo da sie dobrac z innych samochodow. Np te psztyczki do mocowania progow dobralem z Daewoo Tico Reszte w Aso po okolo 10 zl sa takie [lubiezne posuwanie dupa w tyl i przod], ale jak sie uzbiera kilkanascie szt to dosyc ladna sumka wychodzi
TU masz sklep z takimi [lubiezne posuwanie dupa w tyl i przod] ale cen nie maja rewelacyjnych