a teraz kolejne pytanko:) powiedzcie mi czy deska rozdzielcza jest rozmontowywalna czy jest w całosci???chodzi mi o to czy kazda cześć da sie odkrecic czy jest to wielki kawal plastiku ???poprostu szykuje mi sie wymiana i chce wiedziec czy muszę odkrecac całośc czy tylko to co jest tam popękane i uwaline klejem
...B16A1 zamknięte w EE8... FOG LIGHTS+GATHERS 1.8 DIN+WIND DEFLECTORS+MAP LIGHT+ARMREST+MUD FLAPS+REMUS+PERSONAL BOX+MIRROR'S COVERS+HEADLIGHT WASHER+BUMPER POLE
Powiedz konkretniej o ktore elementy chodzi. Chociaz w sumie zeby wszystkie bezpieczenie porozlaczac najlepiej ja wyjac, bo zatrzaski sa od tylu - przechodzilem to.
nad schowkiem po prawej stronie ma pekniety plastik a nie chce odkrecac całej dlatego pytam czy ten plastik nad schowkiem dało by sie rozkrecic
[ Dodano: 2008-01-09, 20:55 ] na takiej desce po lewes stronie tzn na lewo od nawiewu seodkowego w strone nawiewu przy drzwiach jest kawałek fajenej powierzchni u mnie to jest rozwalone i potrzebuje wiedziec czy to sie rozkrecic da by nie demontowac wszystkoego
...B16A1 zamknięte w EE8... FOG LIGHTS+GATHERS 1.8 DIN+WIND DEFLECTORS+MAP LIGHT+ARMREST+MUD FLAPS+REMUS+PERSONAL BOX+MIRROR'S COVERS+HEADLIGHT WASHER+BUMPER POLE
[ Dodano: 2008-01-09, 22:22 ] a myślałem że spasuje te część i poskrecam całość w kupę i bede miał jak cacy buuuuuuuu
podobno nie :0 kilka srob tyle co słyszałem ,ale sam to dopiero napisze jak wymienie a bardzo bym chcial dostac oryginal do EE8 dlatego szukam