jestem na kupnie spojlera do mojego ed 9,te z allegro mi sie nie podobaja za bardzo.wie ktos moze czy z jakichs innych samochodow da sie przypasowac spojler do ed 9??
mozesz samemu zrobic spbie zderzak, wytlumacze ci jak
kupujesz zderzak taki jaki ci sie podoba, np od innego auta, wiadomo ze nie bedzie pasowac, jest na to sposob(ale nie stety musisz poswiecic swoj wlasny orginalny, lub kupic od kogos rozwalony, tylko ze by gora zderzaka nie byla naruszona)
Teraz tak odcinasz gure zderzaka orginalnego i tego co kupiles, po czym musisz spasowac gore zderzaka orginalnego z dolem tego kupionego,ale sa z tym problemy bo przewaznie zderzaki od innych aut sa szersze lub wezsze od naszych crx-sowych.
-jak jest szerszy, to bierzesz tniesz na srodku zderzak, przykladasz go do gornej czesci orginalnego zderzaka, i bedziesz wiedzial ile odciac( tylko pamietaj ze tniesz jedna polowke i druga po tyle samo, na koniec sklejasz do kupu.
-jak jest wezszy, to robisz praktycznie wszysko to samo co przy szerszym, tylko ze trza dorobic ta srodkowa czesc.
to tylko troche zachodu, ale zderzak mozesz sobie zrobic taki co nikt na forum lub poza, nie bedzie mial
del Sol Captiva Blue Baby 190KM/220Nm @ 0,55bar SOLD ITR DC2 #2079 196KM/201Nm SOLD CB600F HORNET '10 SOLD cvc 8gen FK3 glasstop EXECUTIVE @ DESMOND REGAMASTER - 180KM/407Nm SOLD w garażu MX-5 NA '90, XJ6N i Hornet 600 Cafe Ricer Project