Mam pytanko ,bede miał na sprzedaz moje fotele z EE8 (skóra) które sa zniszczone a mam w planach jakies kubły a tymczasowo wsadze dobre z Edka bo dupa boli od pekniecia ,bedzie ktos chetny na te fotele do renowacji ?? Ile moge dostac za nie? Pytam bo musze pokalkulowac co i jak no i zobaczyc czy warto sie w to bawic? Zdjecia jutro wrzuce. Co do działu to niewiem czy dobry jak co to prosze o odpowiednia klasyfikacje
ostatnio arv sprzedawal dwa za miliona, celmix tez sprzedawal dosc tanio w niezlym stanie..popatrz na sprzedam, mysle ze max 200, zalezy jeszcze jaki stam..czekamy na zdjecia
Ewentualnie jakby kto chciał to zamaina z dopłata na kubły koniecznie niebieskie i jak da rade to pasazer rozkładany , moge dorzucic jeszcze fotele EDKA ewentualnie Foty wrzuce z popołudnia.
Ostatnio edytowano 2009-07-23, 15:49 przez Lax2, łącznie edytowano 2 razy
ja obszyłem w ANDRYCHOWIE, robota zrobiona profesjonalnie tył i przód ze skóry, efekt bomba zresztą oblookaj mój temat a jak chcesz zapraszam na oglądnięcie nie ma fajniejszego efektu niż te fotele w idealnym stanie
...B16A1 zamknięte w EE8... FOG LIGHTS+GATHERS 1.8 DIN+WIND DEFLECTORS+MAP LIGHT+ARMREST+MUD FLAPS+REMUS+PERSONAL BOX+MIRROR'S COVERS+HEADLIGHT WASHER+BUMPER POLE