tak tak wiem temat był wałkowany 10000000 razy
nawet kilka postów niżej ale jednak chce to załatwić raz a dobrze żebym miał wszystko w jednym temacie a nie kilkanaście tematów w każdym coś i nic... z góry przepraszam i mam nadzieję że temat przyda się innym użytkownikom
Wiec tak ... mój problem z nawiewami zacznę od tego że działa mi tylko 3/4 bieg nawiewu jak byłem w sklepie z gratami to powiedzieli mi że to będzie jakiś ,,rezystor" czy jakoś tak .. którego oczywiście już nie ma na rynku jako zamiennik tylko salon honda (nie mam pojęcia czy to prawda) dzięki temu no auto lubi parować ... dokładnie też nie wiem dlaczego bo czasem jak dla mnie pracuje za bardzo dodam że nie zbiera mi się woda bo uporałem się z tym
co do prędkości powietrze też pozostawia wiele do życzenia ale mam nadzieję że po naprawie tych prędkości będzie lepiej
gdy nawie chodzi to z pod plastików (gdy są teraz ich niema więc jest gorzej ) dmucha zimnym powietrzem tak jak by były mocne nieszczelności w układnie też jest to mocno kłopotliwe a sama dmuchawa czy tam silniczek pracuje dość głośno dla porównania u Siostry w Solce prawie go nie słychać
jak bym sobie przypomniał jakiś dziwne rzeczy związane z nawiewami to jeszcze dopiszę myślę że ktoś znający problem mi pomoże bo podobno zbliżają się morzy a w aucie za ciepło to nie jest
Jeszcze gdybym mógł prosić żeby ktoś ładnie opisał krok po kroku jak najlepiej to wszystko wyczyścić czyli nagrzewnicę i cały ten układ co rozkręcić na co zwrócić szczególną uwagę na co mocno uważać może gdzieś wina lutowania
z góry dziękuje
Zaba