od dluzszego czasu mam problem z wycieraczkami, zgarniaja dobrze tylko w ulewnym deszczu a jak slabiej pada to mi tylko marza po szybie, zmienialem gumki pior, czyscilem szybe roznymi preparatami i dalej kupa. ktos mi poleci jakies dobre piora albo same gumki? najlepiej z allegro wiadomo
tez potrzebuje zakupic wycieraczki ! czy moze mi ktos powiedziec jakiej firmy kupic by dobrze zbieraly bo szukalem po forum i konkrenych firm nikt nie wymienil tylko dowiedzialem sie ze niema sensu kupowac drogich... ale jakie kupic ? bo te z marketu nie wygladaja za dobrze ... moze z allegro ktos kupowal i juz stestowal to prosze o info
!
z tego co napisane na aukcji (i na innych aukcjach podobnie) pasuja tylko do rexow powyzej rocznika 91 czyli del sol, a do 2 gena czy cifa 4 gen. nie moglem nic znalezc jak szukalem
trzeba sprawdzić tylko uchwyt czy będzie pasował, bo raczej jest on standardowy dla większości samochodów. długość tylko odpowiednia ma być. ja mam bosha z tego co pamiętam i moge tylko szczerze polecić. również z markretu jakiegoś i za niewielkie pieniądze.
wlasnie jestem po zakupie i dzien jest deszowy wiec odrazu mialem mozliwosc przetestowac! kupilem ,,CAIPER'' i sa zajebiste! cichutkie i pieknie zbieraja a kupilem 2x48 i jest super polecam koszt 20zl sztuka
SPRZEDAM!
Części z CRX / ITR / CTR - Swapy b18 / k20 /
mozemy wstawic takze w rozne budy
potrzebujesz czegos to smialo pytaj 784-933-899
a ja mam 550 peugeota. Latają jak złoto i nic nie mazgają
"I'm forever blowing bubbles
Pretty bubbles in the air
They fly so high
They reach the sky
And like my dreams they fade and die
Fortunes always hiding, I've looked every where
I'm forever blowing bubbles, pretty bubbles in the air!"
Tak jak napisał poprzednik, 25zł za sztukę ale za to lepszych wycieraczek chyba jeszcze nie mialem w życiu, moje różnia sie firmą od tych z linku ale to praktycznie to samo.
weźcie pod uwagę jeszcze stan ramion wycieraczek w 20-letnich samochodach, same pióra choćby za 200zł nic nie zdziałają jak w ramionach są sprężyny powyciągane i nie dociskają odpowiednio podczas jazdy...
del Sol Captiva Blue Baby 190KM/220Nm @ 0,55bar SOLD ITR DC2 #2079 196KM/201Nm SOLD CB600F HORNET '10 SOLD cvc 8gen FK3 glasstop EXECUTIVE @ DESMOND REGAMASTER - 180KM/407Nm SOLD w garażu MX-5 NA '90, XJ6N i Hornet 600 Cafe Ricer Project