po3buje zdjec tylu wnetrza znaczy tylnej kanapy itp ile miejsca na nogi jest i bym byl wdzieczny
wsensie jak to z tylu wyglada przymierzam sie do kupna ale nigdzie nie moge znalesc i jak sie podruzuje w 4 osoby;> z gory thx
po3buje zdjec tylu wnetrza znaczy tylnej kanapy itp ile miejsca na nogi jest i bym byl wdzieczny
wsensie jak to z tylu wyglada przymierzam sie do kupna ale nigdzie nie moge znalesc i jak sie podruzuje w 4 osoby;> z gory thxIron man napisał(a):Poszukaj w galerii. Tak w ogóle to w cztery osoby może być ciężko. Ale trzy - bezproblemowo. Nawet w długie trasy - wiem co mówię bo sam jechałem z tyłu, a i kumpli na tyle swoim autem woziłem. Nikt nie narzekał, wystarczy się dobrze usadowić. I mieć poniżej 180 cm wzrostu![]()
. A jeżeli masz te 180 cm to walisz głową o klapę
.
z tyłu dwie dziewcza i jeden ziom prawie 190 cm
z tym że kobieciny siedziały sobie na kolanach a koleś w pozycji embrionalnej
poza tym jak na youtubie jest dowód na to że do malczana zmieści sie 9 osób to nie bój żaby 
Krychu napisał(a):no ale co ty koles, chcesz kupic auto o zacieciu sportowym patrzac na ilosc miejsca z tylu? no bez jaj...
jak gdzies by 3ba bylo pojechac ;p

Krychu napisał(a):ja jechalem bez oparcia tylnej kanapy w 7 osob, wiec sie da, a jak kierowca nie potrzebuje sie daleko odsuwac to spokojnie w 4 mozna jechac z oparciem heheheh
bo niski jestem
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 1 gość