Witam chce sie dowiedziec czy szybki boczne do Crx-a 2 sa wklejane, czy moze siedza w wewnetrznej uszczelce. Nic sie nie bedzie lało do srodka jak usune uszczelki?
są wklejane
śmiało możesz wywalić zewnętrzne uszczelki pod spodem ta uszczelka trzyma się na taki plastik naj lepiej go przeciąć nożem do tapet.
nawet ciekawie wygląda jak nie ma yuszczelek np. malcolm nie miał zobacz w galerii
Uszczelka jest typowo ozdobna... Ja mialem szyby wycinane i wklejane tak zeby nie bylo widac dziurki po klipsie o którym mówi Piotrwicha, tak to wyglada u mnie.
Wytne te zew uszczelki bo bardziej mi sie podoba bez tych uszczelek. Teraz wiem ze ta szyba jest wklejana i nie potrzebna mi ta zewnetrzna uszczelka. Dzieki
jak masz te uszczelki w dobrym stanie to postaraj sie je wyciagnac bezkolizyjnie- jeszcze sobie zarobisz troche grosza bo sa mocno poszukiwane a auto bez nich wyglada koszmarnie
bez uszczelki też fajnie wygląda, kwestia gustu, a jak wiemy o gustach się nie dyskutuje, wystarczy wklejaną szybę przesunąc trochę bardziej do tyłu, aby tam zbyt wielka szczelina nie została, bo tak to faktycznie widać że czegoś tam brakuje.
części do japońców firm: 555, TRW, CTR, SIR, SKF, FEBI, REINZ, CORTECO; raparaturki błotników UWAGA: masz problem z progami, jest teraz na to sposób, pojawiły się na rynku progi dedykowane do CRXa, cena 165,00zł za szt.