Pojawiło mi sie małe pekniecie szyby z przodu i boje sie ze to pekniecie bedzie sie przemieszczać wyżej! bo jak przycisne na tej rysie mozcniej palcem to idzie do góry pekniecie!! mozna to jakoś zatrzymac skleić lub coś????Pozdrawiam
ja mam z lewej strony takie pekniecie, jakby od kulki. Minimalne i jezdze juz tym pare miechow i nic sie nie stalo. Na prawej znow mam zakola i niewiem czy to przez to, bo szczerze to lewa niema nic wspolnego z prawa, a nieiwme kiedy i gdzie sie to stalo.
Dr_ ----- ja sobie to przez przypadek uszkodzilem jak sciagałem ten plastik spod szyby no nic pojade popytam moze cos sie da z tym zrobic!!! Pozdro i dzieki za wszelkie wskazówki!!
Enzo, w zimie jak poleci to już do końca, ja tak miałem, miałem odprsk od kamienia, jeździłem z tym około 4 miechów, przyszła zima, wyszedłem z roboty(jak jechałem do roboty to jeszcze było ok) i rysa na pół szyby, więc jak możesz kleić to jedź i zrób to jak najszybciej.
Mrowa, jak rysa jest niewielka to Ci skleją
części do japońców firm: 555, TRW, CTR, SIR, SKF, FEBI, REINZ, CORTECO; raparaturki błotników UWAGA: masz problem z progami, jest teraz na to sposób, pojawiły się na rynku progi dedykowane do CRXa, cena 165,00zł za szt.
giscrx, nie oplaca sie mi tego kleic. Odprysk obleci, ale te zakola nie da rady. Bede musial na nowa szybe zabulic.
mack1111,
a nie orientujesz sie za ile do edka?
tomciuherba napisał(a):koło 220zł kosztuje szyba do ED9...
gdzie takie ceny dają? - jeżeli mowa o nowej szybie
części do japońców firm: 555, TRW, CTR, SIR, SKF, FEBI, REINZ, CORTECO; raparaturki błotników UWAGA: masz problem z progami, jest teraz na to sposób, pojawiły się na rynku progi dedykowane do CRXa, cena 165,00zł za szt.
ja dałem za szybę z wklejeniem i uszczelką 400,00 a mam zniżki, no ale są różne zamienniki szyb.