zaciety zamek maski w del sol

Juster
Forumowicz

zaciety zamek maski w del sol

przez Juster » 2007-10-31, 19:42

Witam,

Otworzylem maske i gdy chcialem ja zamknac to juz nie moge:/

nie wiem co jest grane ustawialem juz zamek w kilku pozycjach przelecialem innoteciem i dalej dupa. Tak jakbym uderzal o metal...

mial juz ktos z Was cos takiego?

Pomozcie, bo srednio mi sie usmiecha auto na noc zostawic z niedomknieta maska.

Dzieki!

smk
Forumowicz

przez smk » 2007-11-01, 13:29

ja miałem w drugą stronę- mi w solce przestał łapać zamek. Oczywiście akurat jak wyjechałem w trasę. Całą trasę jechałem z niezamkniętym zamkiem klapy.
Nie wiem co zrobili ale w serwisie hondy mi to za 100zł zrobili i od tego czasu działa bajkowo.

nie pomogłem chyba za dużo :)

Juster
Forumowicz

przez Juster » 2007-11-01, 14:19

smk napisał(a):ja miałem w drugą stronę- mi w solce przestał łapać zamek. Oczywiście akurat jak wyjechałem w trasę. Całą trasę jechałem z niezamkniętym zamkiem klapy.
Nie wiem co zrobili ale w serwisie hondy mi to za 100zł zrobili i od tego czasu działa bajkowo.

nie pomogłem chyba za dużo :)

zawsze to cos :). doszedlem d otego ze zamek sciagnalem i z tego co widze jest tylko tam jedna sprezynka ( od linki ) natomaist sa takie dwie zapadki po lewej stronie ktore u mnie nie sa niczym polaczone, pomimo ze maja wyzlobienia, ktore by mi pasowaly do jakiejs sprezynki lub czegos podobnego. Jak to jest w solniczkach?

Tak to u mnie wyglada:

Obrazek