Thomson napisał(a):nie ma i ciezko z tym tu bedzie, chyba, ze na zamowienie Ci ktos zrobi albo sciagnie zza granicy. kiedys Qowax robil front a'la mugen i byo mnostwo chetnych a jak przyszlo co do czego to prawie wszyscy olali zioma i tyle tematu... juz nie raz bylo tak, ze ktos cos chcial a potem dupa...
koniu napisał(a):Bo po co komu sam przedni zderzak który zresztą nie był wierną kopią.
Zresztą jak miałem w rękach szyberdach z laminatu to zderzaka na pewno bym nie kupił.
Thomson napisał(a):koniu napisał(a):Bo po co komu sam przedni zderzak który zresztą nie był wierną kopią.
Zresztą jak miałem w rękach szyberdach z laminatu to zderzaka na pewno bym nie kupił.
nie wiem jak bylo z jakoscia a po co komu sam przedni zderzak?? nie wiem... nie chodzi o to czy byl wiernaa kopia czy nie, lludzdie sie zapisali, widzieli wzor i potem olali sprawe...
moglo mi cos umknac
mozliwe, ze jest tak jak mowisz, co nie zmienia faktu, ze oprocz zderzakow bylo jeszcze jakies zamowienie na cos gdzie sie ludzie wypieli... z reszta nawet nie wiem czy ostatnio z mambusem i body elia tez nie bylo podobnie
tak czy inaczej w pl mugena nie dostaniesz...
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 1 gość