W tym przypadku zainwestowałbym w coś markowego, nie chciałbym, żeby mi kiedyś kierownica w rękach została podczas jazdy... A tak w ogóle to po co Ci to? Dla lansu? Bo w przypadku samochodu cywilnego to 0 funkcji ma.
zawsze to jakies zabezpieczenie przed kradziejami, ja czekam az bedzie "KŁIK KOŁASE" i mozna bedze na szybko odczepic kolo, i tez zabrac do domu, wtedy ani nikomu 3 felgi nei beda potrzebne ani nie bedzie mogl pojechac
Hahaha atom1 przypomniało się jak ostatnio koleżka na pasłordzie sprzedawał dwie BC P1 bo ukradli mu dwie felgi, bo następne dwie były za blisko murka i nie mogli się dostać
jak bedzie chcial to ukradnie, ale na pewno moze sie zdziwic i zwyklym gogusiom co to zwiajaja, zeby pojezdzic to zniweluje plany... QR fajny, ale ja bym inwestowal tylko w markowy jesli mialbym juz zakladac... jakos obawa, ze mi kiera w rekach zostanie jest bardzo przekonujaca poza tym w sumie QR to niezly lans a jak masz dobra kiere a lubisz szpan to sobie mozesz ponosic, zeby wszyscy widzieli co kto lubi
Myślałem o takim czymś, mi by się bardzo przydało. Przez klatkę, blisko ustawiony kubełek i kierę z odsadzeniem ledwo wślizguję się do auta. Naprawdę niegłupie
Do zwykłego fotela też się łatwiej wsiada bez kierownicy, nie trzeba nóg wciskać pod kółko zwłaszcza jak ma te 35cm i kolumna jest nisko, qr dobra rzecz, zastanawiam się tylko czy warto bulić za nrg bo to w sumie też tajwan... trzebaby to porównać jedno z drugim, a ja nie miałem nrg w ręce jeszcze
del Sol Captiva Blue Baby 190KM/220Nm @ 0,55bar SOLD ITR DC2 #2079 196KM/201Nm SOLD CB600F HORNET '10 SOLD cvc 8gen FK3 glasstop EXECUTIVE @ DESMOND REGAMASTER - 180KM/407Nm SOLD w garażu MX-5 NA '90, XJ6N i Hornet 600 Cafe Ricer Project