Witam jak w temacie,
Na szrocie za rogiem wlasnie przywiezli calego ITR'a, nie wiem czemu jest na szrocie bo nawet przebieg ma maly ale jest na czesci i teraz pytanie, czy fotele podejda do delsola?
Bedzie trzeba rzezbic czy beda pasowac normalnie bez przerabiania?
Dzieki za pomoc,
Pozdro!
To ja je od ciebie wezmę jak nie będziesz chciał pierwszy się w kolejce ustawiam jak są nie zniszczone. Szyn się nie przekręci bo w del solu jedna z szyn w fotelu jest jednocześnie podparciem oparcia a te z ITR'a są konwencjonalne więc trzeba będzie rzeźbić ITR'owskie szyny.
silniczek moze byc problem bo one wygladaja na sporo szersze na wysokosci tunelu srodkowego i tu moze byc problem najlepiej podjechac przymierzyc nawet bez szyn i bedziesz wiedział
Dobra to moge oficjalnie potwierdzic ze fotele z integry type r, recaro - nie pasuja do solki.
W takim sensie ze szyny sa inne, na szerokosc wchodza bez problemu ale trzeba kupic szyny recaro do sola bo te z integry maja szersze mocowanie z przodu i z tylu jedna lapa jest plaska a druga tak jakby zagieta.
Fotele te z tego co obejzalem maja standardowe mocowanie na szyny, czyli sruby od spodu siedzen, chyba 4 odkrecamy i mamy same siedzenie i szyny oddzielnie.
Jak znajde gdzies szyny recaro do sola to moze jeszcze kupie te fotele ale narazie sobie odpuscilem, nie mam czasu na rzezbe. Jak ktos chce te fotele to moge mu je kupic i wyslac kurierem, koszt transportu z uk to okolo 30 funtow. Fotele sa czarne zamszowe.
o takie
A co za problem przerobić mocowania fotela? ja mam fotele z EK9, są praktycznie takie same jak w itrze tylko siedzisko troche szersze. Oczywiście trzeba troche porzeźbić i pospawać mocowania, ale potem cieszysz się jazdą w naprawde porządnie trzymającym i bardzo wygodnym fotelu.
Alarmy, elektryka, centralne zamki, wygłuszanie drzwi itp.